Cosul dvs. este gol

Categorii
TEST
Informatii
Viziteaza site-ul Dozatoaredeapa.ro pe ShopMania

Compari.ro - ghid autentic de shopping

Livrare si plata

Termeni si conditii de livrare si plataDorim sa va informam ca stocul produselor este indicat pentru fiecare în parte, pe pagina produsului, respectiv:


În stoc/Recomandat/Oferta Speciala/Produs nou
- produsul poate fi comandat - acesta este disponibil în depozitul WACO SYSTEMS SRL si va putea fi livrat catre dvs. în maximum 7 zile. În mod obisnuit, termenul mediu de livrare a produselor este de 24-48 ore.

 

 

Stoc limitat

- produsul poate fi comandat, însa datorita stocului mic din depozitul SC WACO SYSTEMS SRL

este necesara validarea comenzii dvs. de catre operator.

 

La comanda

- produsul nu se afla pentru moment în depozitul SC WACO SYSTEMS SRL., dar va fi disponibil la o data ulterioara. Produsul va putea fi comandat dupa data la care acesta devine disponibil.

 

Stoc terminat

- produsul nu mai exista pe stoc si nu mai poate fi comandat, fiind scos din vânzare. În acest caz aveti posibilitatea de a alege un alt produs, similar sau identic.

 
LivrareTermenul de livrare este de maximum 7 zile de la data confirmarii comenzii dvs.

În mod obisnuit, termenul mediu de livrare a produselor este între 24-48 ore de la lansarea comenzii.1. În cazul în care optati pentru livrarea prin curierat rapid, se va achita un cost de transport in functie de locatie si de greutatea coletului, separat fata de costul produsului. Produsele  sunt livrate doar pe teritoriul României prin firma de curierat  FAN COURIER .

Daca localitatea dvs. nu este în aria deservitde FAN COURIER  va trebui sa achitati un tarif suplimentar pentru kilometrii externi sau sa optati sa ridicati personal coletul de la cel mai apropiat centru FAN COURIER de localitatea dvs. de domiciliu.


În cazul livrarii cu ramburs, va rugam sa verificati integritatea ambalajului în prezenta curierului. Daca exista nereguli, înregistrati-le împreuna cu curierul într-un proces verbal pe care îl expediati apoi pe adresa noastra.
În cazul livrarilor prin curier, daca produsul primit este defect si/sau prezinta urme de deteriorare, puteti solicita returnarea produsului în 48 de ore de la receptia acestuia, în vederea înlocuirii cu un produs nou.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

 

Produsele ale caror defecte de functionare si/sau design nu au fost semnalate în termen de 48 de ore de la receptia lor nu vor fi înlocuite.
Plata
1. Plata cu numerar
Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul SC WACO SYSTEMS SRL. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii.

2. Plata cu ordin de plata
Plata prin ordin de plata se face doar în baza facturii proforma emise de SC WACO SYSTEMS SRL., în urma confirmarii comenzii dvs. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii. Datele necesare efectuarii platii cu ordin de plata se vor regasi pe factura proforma.

3. Plata ramburs
Plata, în numerar, se efectueaza integral în momentul livrarii produselor la domiciliu, la comisionarul care a efectuat livrarea.

4. Plata cu card bancar
Plata cu card bancar se efectueaza integral în momentul finalizarii comenzii online. Clientul va primi un SMS in care acesta este informat de efectuarea platii.

5. Toate preturile afisate pe site, contin TVA si taxa verde (acolo unde este cazul, în conformitate cu HG 448 din 2005). În unele situatii (comanda unica cu valoare mai mare de 5.000 lei, sau refuzul repetat de a prelua comanda expediata) ne rezervam dreptul de a percepe plata, totala sau partiala, în avans. Prin comanda sa, clientul ia la cunostinta si accepta conditiile de livrare si plata a SC WACO SYSTEMS SRL

 

 


 

GarantieProdusele de pe acest site au un termen de garantie de 24 de lunimai putin produsele din gama filtre/consumabile care beneficiaza de un termen de garantie de 30 de zile. Fiecare produs care beneficiaza de garantie va fi însotit de certificat de garantie. Produsele cu un termen de garantie mai mare vor avea specificat acest lucru.

Garantia se aplica pentru produsele utilizate conform destinatiei acestora, care nu au defecte externe aparente si sunt însotite de factura emisa de SC WACO SYSTEMS SRL. Perioada de garantie începe cu data preluarii produsului. În cazul în care produsul nu are atasat un certificat de garantie, factura va fi luata în considerare ca act de garantie. Conform legii, produsele ce au însumate interventii de service ce depasesc 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, vor fi înlocuite cu produse noi, identice sau în cazul în care acest lucru nu este posibil se returneaza contravaloarea produsului.

 Returnarea produselorÎn cazul în care nu sunteti multumit de produsul achizitionat, îl puteti returna în termen de 14 zile calendaristice, în conformitate cu conditiile prevazute în legislatia privind comertul la distanta.

Renuntarea la cumparare în termen de 14 zile este valabila doar pentru produsele livrate prin curier. Comenzile care sunt ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, întrucât pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat de SC WACO SYSTEMS SRL. sau la sediul firmei. Produsul returnat trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au însotit). Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura, etc. Pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul trebuie sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin. În cazul în care ati achizitionat mai multe produse de acelasi fel, nu puteti returna decât un singur produs desigilat, iar restul trebuie sa fie sigilate. Produsele returnate trebuie sa fie însotite de o copie a facturii de achizitie. În cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului.

Clienti sau Consumatori in concordanta cu OUG 34/2014 sunt considerate doar pesoanele fizice. In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.


Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur. Returnarea contravalorii produsului este efectuata DOAR prin virament bancar, avem rugamintea sa completetati contul IBAN in momentul inscrierii cererii RMA sau sa il aveti pregatit in momentul in care veti fi contactat de unul din reprezentantii nostri. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor. Suma înapoiata nu include cheltuielile de transport.

Daca produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea în stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vânzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, în cazul achizitionarii de produse de pe site-ul www.dozatoaredeapa.ro, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicându-se definitiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

In cazul in care cumparatorul a achizitionat produse care nu pot functiona in conditiile locale de debit/presiune apa si nu se incadreaza specificatiilor producatorului, ca si minim de presiune, produsele nu vor putea fi returnate cu drept de retur 100%. Se vor scadea pretul filtrelor prin care a trecut apa precum si reintegrarea produsului ca si produs second hand. Totodata ne punem la dispozitie ajutorul nostru in a rezolva problema cumparatorului, dar toate cheltuielile care deriva din aceasta actiune vor fi suportate de catre cumparator.Important
În cazurile în care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificat de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului în situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decât cel agreat, costul transportului înapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.


Litigiile aparute între utilizatorii acestui site si SC WACO SYSTEMS SRL se rezolva pe cale amiabila. În cazul în care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata românesti.


spacer
Website detinut de WACO SYSTEMS S.R.L., CIF: RO33764241, Reg.Com: J23/3197/2014

dozatoaredeapa.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.